Putkistosaneeraaja

Kokoaikainen

Nurmijärvi, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 15.6.2023

Putkistosaneeraaja reissutyöhön!

Työnkuvasi tulee olemaan putkistojen kokonaisurakointia ympäri suomen maan, joten kyseessä on reissutyö

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hyvällä asenteella menestyt; sinulla voi olla vähäinen kokemus, valitut henkilöt koulutetaan työn kautta, halu oppia on avainasemassa. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus yleisesti työelämästä. Työ on fyysisesti raskasta ja työajat saattavat olla ajoittain vaihtelevia, joten toivomme joustavaa asennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Tämän lisäksi edellytämme valmiutta reissutyöhön.

Hakijalta odotamme:

– C-ajokorttia 
– Työturvakorttia
– Tieturvakorttia
– Eduksi katsotaan vesityöpassi ja tulityökortti

Tarjoamme sinulle:

Korkealuokkaiset työvälineet, nuorekkaan tiimin, laadukkaan tuotekonseptin, sekä vastuullisen ja vakavaraisen työnantajan. Työsuhde alkaa vuokrauksella, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme koeajan (4-6kk) jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä tähän mukavaan porukkaan, laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: kokoaikatyö, putkistosaneeraaja, asentaja, sukitus, Nurmijärvi, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus