Putkistosaneeraaja

Kokoaikainen

Nurmijärvi

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme asiakkaallemme ahkeraa, huumorintajuista ja työtä pelkäämätöntä putkistosaneeraajaa asennusryhmäämme vakituiseen työsuhteeseen!

Työnkuvasi on putkistojen kokonaisurakointia Nurmijärvellä sekä muualla Suomessa, joten kyseessä on myös reissutyö. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hyvällä asenteella menestyt; sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan valitut henkilöt koulutetaan työn kautta, halu oppia on avainasemassa. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus yleisesti työelämästä. Työ on fyysisesti raskasta ja työajat saattavat olla ajoittain vaihtelevia, joten toivomme joustavaa asennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Tämän lisäksi edellytämme valmiutta reissutyöhön ja C-ajokorttia.

Hakijalta odotamme:

– C-ajokorttia 
– Työturvakorttia
– Tieturvakorttia
– Eduksi katsotaan vesityöpassi ja tulityökortti

Tarjoamme sinulle:

Korkealuokkaiset työvälineet, nuorekkaan tiimin, laadukkaan tuotekonseptin, sekä vastuullisen ja vakavaraisen työnantajan. Työsuhde alkaa vuokrauksella, mutta työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme koeajan (4-6kk) jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ja haluat liittyä tähän mukavaan porukkaan, laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi
040 620 8554 (arkisin 10-16)

Avainsanat: kokoaikatyö, putkistosaneeraaja, asentaja, sukitus, Nurmijärvi, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.