Putkiseppä teollisuuden putkistoprojektiin

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 1.7.2022

Haemme asiakkaallemme PUTKISEPPIÄ teollisuusputkistoprojektiin Jyväskylään.

Mitä työ sisältää?

Työtehtävänäsi on valmistella osia hitsaajille, ja helpoittaa putkistoasennuksissa täten heidän työtään. Kappaleita pitää muokata asennuksiin sopivaksi, ja siinä sinun ammattitaitosi tulee peliin.

Mitä toivomme sinulta?

Aiempaa kokemusta ja ymmärrystä putkiin liittyvistä asennuksista ja hitsaamisesta, sekä kädentaitoja muokata kappaleita kyseiseen asennukseen sopivaksi. Olet ehkä aikaisemmin ollut vastaavanlaisissa tehtävissä, ja sitä kautta työstä saatua osaamista. 

Työt alkavat vaiheittain kesän aikana. Projektin kesto on arviolta 4-6 kuukautta. Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

HR-Koordinaattori

Santeri Lahdelma 040 6886545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.