Putkihitsaaja Viafin Process Piping Oy:lle

Kokoaikainen

Kotka, Kouvola, Hamina, Iitti, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

Haku päättyy 11.12.2022

Oletko kokenut putkihitsaaja? Kiinnostaisiko monipuolinen ja mielenkiintoinen työ putkistoprojektien parissa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viafin Process Piping Oy:lle putkihitsaajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Viafinin kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi.

Viafin Process Piping Oy on yksi Suomen johtavista kasvavista teollisuuden kunnossapidon erikoisosaajista, jolla on vahvaa osaamista prosessiteollisuuden putkistojen projekteista ja laiteasennuksista. Viafin Process Piping on osa Viafin Service -konsernia, jossa on yli 400 työntekijää ympäri Suomen.

Viafin Process Piping toimii koko Suomen laajuisesti tarjoten vaativimpia putkistoalan projekti- ja korjaustöitä eri energia- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Yrityksen asiakkaat odottavat Viafinilta erinomaista laatua ja toimitusvarmuutta.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat vaativissa hitsaustöissä erilaisissa sellu-, voima-, paperi-, petrokemiaprojekteissa. Putkistojen hitsausmenetelmänä käytetään TIG- sekä puikkohitsausta ja materiaaleja ovat ferriittiset, austeniittiset ja kuumalujat materiaalit. Työssä menestyäksesi omaat kokemusta vastaavista hitsaustöistä ja sinulla on myös suoritettuna hitsaajan pätevyyskokeet. 

Työsi sijoittuu vaihteleviin työmaakohteisiin Kymenlaakson alueella. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työajat asettuvat projektien mukaisesti. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä tarpeen mukaan myös iltaisin sekä viikonloppuisin. 

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden putkihitsauksesta energia- ja petrokemian alalla
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Tiimityötaitoja sekä hyvää asennetta
  • Joustavuutta sekä valmiutta osallistua myös asennustöihin

Mitä tarjoamme?

Viafin Process Piping Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi haastavissa ja monipuolisissa hitsaajan tehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan itsenäisessä toimenkuvassa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on yhteen hiileen puhaltava työporukka, joka koostuu osaavista työntekijöistä ja kollegoista sekä kannustavista esimiehistä. Viafin tarjoaa myös reilun palkan lisäksi laajasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437

Avainsanat: putkihitsaaja, hitsaaja, TIG-hitsaaja, puikkohitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!