Putkihitsaaja Viafin Process Piping Oy:lle

Kokoaikainen

Suomenniemi, Taipalsaari, Lappeenranta, Imatra, Savitaipale, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti

Haku päättyy 9.10.2022

Oletko kokenut putkihitsaaja? Kiinnostaisiko monipuolinen ja mielenkiintoinen työ putkistoprojektien parissa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viafin Process Piping Oy:lle putkihitsaajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Viafinin kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi.

Viafin Process Piping Oy on yksi Suomen johtavista kasvavista teollisuuden kunnossapidon erikoisosaajista, jolla on vahvaa osaamista prosessiteollisuuden putkistojen projekteista ja laiteasennuksista. Viafin Process Piping on osa Viafin Service -konsernia, jossa on yli 400 työntekijää ympäri Suomen.

Viafin Process Piping toimii koko Suomen laajuisesti tarjoten vaativimpia putkistoalan projekti- ja korjaustöitä eri energia- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Yrityksen asiakkaat odottavat Viafinilta erinomaista laatua ja toimitusvarmuutta.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat vaativissa hitsaustöissä erilaisissa sellu-, voima-, paperi-, petrokemiaprojekteissa. Putkistojen hitsausmenetelmänä käytetään TIG- sekä puikkohitsausta ja materiaaleja ovat ferriittiset, austeniittiset ja kuumalujat materiaalit. Työssä menestyäksesi omaat kokemusta vastaavista hitsaustöistä ja sinulla on myös suoritettuna hitsaajan pätevyyskokeet. 

Työsi sijoittuu vaihteleviin työmaakohteisiin Etelä-Karjalan alueella. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työajat asettuvat projektien mukaisesti. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä tarpeen mukaan myös iltaisin sekä viikonloppuisin. 

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden putkihitsauksesta energia- ja petrokemian alalla
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Tiimityötaitoja sekä hyvää asennetta
  • Joustavuutta sekä valmiutta osallistua myös asennustöihin

Mitä tarjoamme?

Viafin Process Piping Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi haastavissa ja monipuolisissa hitsaajan tehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan itsenäisessä toimenkuvassa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on yhteen hiileen puhaltava työporukka, joka koostuu osaavista työntekijöistä ja kollegoista sekä kannustavista esimiehistä. Viafin tarjoaa myös reilun palkan lisäksi laajasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437

Avainsanat: putkihitsaaja, hitsaaja, TIG-hitsaaja, puikkohitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.