Putkiasentaja Uusimaa

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 23.6.2024

Putkiasentaja Uudenmaan alueelle! 

Löytyykö sinulta vankkaa kokemusta putkiasentajan töistä? Etsimme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista putkiasentajaa osaksi huumorintajuista tiimiä.

Työnkuva: 

Työtä tehdään vaihtelevissa korjausrakentamisen kohteissa Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Kohteet ovat taloyhtiöistä isompiin kiinteistöihin. Työtehtävistä tulisi taittaa kupari-, komposiitti-, pintakromi- ja lämpöjohtotyöt sekä kuparin juottaminen. Iso plussa on mustan putken hitsausosaaminen, mikä lukeutuu myös tehtävänkuvaan. 

Etsimme:  

Ammattitaitoista putkiasentajaa, joka tuntee alan, ja jolta hurtti huumori lentää. Etsimällämme tekijällä olisi takanaan jo 3-5 kokemusvuotta putkitöistä ja plussana kokemusta linjasaneeraustyömailta. Työturvallisuuskortti sekä suomen kielen taito ovat edellytyksiä työssä. 

Hakuprosessi:

Haluatko jo hommiin? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haku on kaksivaiheinen ja ensimmäisen haastattelun toteutamme etäyhteyksien välityksellä. Kerrothan hakemuksessasi kokemuksestasi ja osaamisestasi putkialalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 104605134

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus