Putkiasentaja Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.6.2022

Voihan hitsi. Asiakasyrityksemme hakee putkiasentajaa, jolta löytyisi myös hitsaustaitoa. 

Motivaatio paikkaa varmasti osan puuttuvasta osaamisesta, mutta tässä tapauksessa me odotamme myös hakijalta aikaisempaa kokemusta putkiasentajan työtehtävistä. Lisäksi alan koulutus on löydyttävä sekä aiempaa kokemusta tai osaamista hitsauksesta.

Huomioithan, että täydellistä ammattilaista emme etsi. Etsimämme henkilö onkin siis motivoitunut, huolellin sekä tekijä, jolla kuitenkin löytyy aiempaa kokemusta alalta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on 7.00 – 15.30 ja maksamme palkan alan työehtosopimuksen mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on löydyttävä. 

Kiinnostaisiko tämä mahdollisuus? Jätä hakemus ja kerro aiemmasta kokemuksestasi sekä osaamisestasi.

Yhteydenottoasi odottaen: 

  • HR-harjoittelija Sami – 040 677 9544
  • HR-koordinaattori, Ira – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri – 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, hitsaus, tampere, pirkanmaa, hitsaustaitoinen, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.