Putkiasentaja Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 5.12.2021

Putkiasentajat huomio! Nyt löytyi työpaikka, johon et vaan voi olla hakematta!

Etsimme nimittäin asiakasyrityksellemme hieman kokeneempia putkiasentajia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Kohteet sijaitsevat suurimmaksi osin Tampereen ja sen lähikuntien alueilla, joihin pääsee näppärästi vaikkapa työparin kyydillä tai firman autoa käyttäen. Työtehtäviin kuuluu käyttövesi- ja lämpöverkkotyöt, viemäröinnit, putkistojen asennukset, kalustamista sekä paljon muita lvi-alan tehtäviä tekijän oman osaamistason mukaisesti. Kohteiden kestot vaihtelevat normaalisti muutamista päivistä kuukausien kokonaisuuksiin. Työhösi saat hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä laadukkaat työkalut käyttöösi. Tässä työssä pääset näkemään ja kokemaan paljon erilaisia asuntoja, joten työ pysyy varmasti hyvin mielenkiintoisena ja monipuolisena.

Valitulla henkilöllä tulisi olla lvi-alan koulutus sekä jonkin verran työkokemusta taustalla. Ei ole sinänsä väliä oletko työskennellyt alan tehtävissä pari vuotta vai parikymmentä vuotta. Otamme haussamme huomioon niin vasta-alkajat kuin kokeneet alan ammattilaisetkin. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi aikaisemmista putkiasentajan kokemuksistasi; kohteista sekä työtehtävistäsi.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme palkkalistoille. Noudatamme Talotekniikka-alan TESiä ja palkkaus oman ammattitaidon ja kokemuksen mukaan (n. 14-20 e/h).

Nappaa tästä itsellesi mahtava työpaikka ja lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettyämme!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-konsultti Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, putkiasentaja, LVI-asentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.