Putkiasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.2.2023

Etsimme putkiasentajia asiakasyrityksemme saneerauskohteeseen Tampereen keskustaan!

Työtehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu esimeriksi putkiremontit, kaluste – ja patteriasennukset ja huollot sekä korjaukset. Lisäksi työtehtäviin tulee kuulumaan kupariputkien asennusta juottamalla ja lämpöjohtorunkojen asennusta hitsaamalla.

Odotamme aikaisempaa kokemusta putkiasentajan työtehtävistä sekä alan koulutusta. Etsimämme putkiasentaja on huolellinen ja motivoitunut tekijä, joka pärjää tehtävissä tarpeen tullen itsenäisesti. Lisäksi voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on oltava voimassa ennen töiden aloitusta. 

Lisäksi:

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on 7.00 – 15.30. Palkan maksamme alan työehtosopimuksen sekä ammattitaitosi mukaan.  

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi! 

Lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, tampere, pirkanmaa, putkiasentaja, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!