Putkiasentaja

Kokoaikainen

Lempäälä, Pirkkala, Tampere

Haku päättyy 29.10.2021

Putkiasentajan työt hakusessa? Hae meille!

Me WorkPowerilla nimittäin etsimme eri ammattitaidolla höystettyjä putkiasentajia asiakasyrityksemme uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin. Työkohteita löytyy mm. Tampereelta, Lempäälästä ja Pirkkalasta, ja työtehtävät määräytyvät kohteen sekä tekijän oman ammattitaidon mukaan. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut lvi-alan ammattilainen, kaikille löytyy jotakin! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töiden arvioitu kesto noin 3-6 kuukautta tai mahdollisesti pidempään. Palkan maksamme oman kokemuksesi mukaan Talotekniikka-alan TESiä noudattaen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

Toivoisimme kuulevamme sinusta pian lisää ja odotamme hakemustasi!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-konsultti Jasmi Hietanen p. 040 6462426

Avainsanat: avoimet työpaikat, putkiasentaja, LVI-asentaja, Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.