Putkiasentaja, ETH Group Oy

Kokoaikainen

Eura

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme ETH Group Oy:lle Euraan, sekä ympäristökuntiin putkiasentajaa teollisuuden kohteisiin.

ETH Group Oy on vuonna 2003 perustettu teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen sekä luotettava kumppani. Lisätietoja löydät yrityksen nettisivuilta.

Työnkuvaus:
Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Tehtävänäsi on toimia itsenäisesti osana asennustiimiä. Teet putkien ja kokonaisuuksien asennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä. Osaat lukea piirustuksia ja toimia niiden mukaan. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta teollisuuden putkiasennuksista. Hitsausosaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään ETH Groupin tiloissa. Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: teollisuus, asentaja, putkiasennus, päivätyö, Satakunta, Varsinais-Suomi, liikkuva työ

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.