Putkiasentaja Espoo & Sipoo

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Porvoo, Sipoo

Haku päättyy 31.1.2023

Moikka! Me etsimme nyt vankalla kokemuksella varustettua putkiasentajaa asiakasyrityksellemme Uudenmaan alueelle

Koetko olevasi etsimämme putkiasentaja? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään!

Mitä edellytämme?:

Edellytämme aiempaa kokemusta putkiasentajan tehtävistä. Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, joka on kuitenkin valmis oppimaan uusia toiminta- ja työskentelytapoja. Työkohteet sijaitsevat tällä hetkellä Espoossa ja Sipoossa, joten valmius liikkumaan vaihtelevissa kohteissa on edellytys tässä tehtävässä!

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta putkiasennustöistä. Palkkauksesi menee työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Tämän lisäksi saat mielekkään rekrytointiprosessin Workpowerin iloisen HR-tiimin kanssa! Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.  

Hakuprosessi

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan etäyhteyksien välityksellä WorkPowerin kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: pitkäaikainen, putkiasentaja, putkimies, Vantaa, Helsinki, Espoo, Sipoo, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, oma-aloitteinen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!