Putkiasennustaitoinen työntekijä maanrakennukseen

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.7.2022

Oletko putkiasennustaitoinen perämies? Jos vastasit kyllä, niin tulehan meille töihin!

putkiasennustaitoinen perämies, oletko se sinä?. Kaivinkoneen perämiehen työnkuvaan kuuluu mm. viemäreiden vetoa ja salaojien tekoa, sekä maanrakennustyömaan tehtäviä osaamisesi mukaan sekä erilaisia putkitöitä, jotka kuuluvat maanrakennukseen.

Työntekijältä toivomme, että olet tarkka ja työnjälkesi on hyvää. Toivoisimme jo vähän kokemusta näistä hommista ja sitä, että lapio pysyy halussasi, eikä niin, että sinä pysyt lapion hallussa.  Ennen kaikkea edellytämme hyvää asennetta, motivaatiota ja kiinnostusta työhön. 

Koulutuksen maanrakennusalalta katsomme eduksi, mutta sen puuttuminen ei ole työllistymisen esteenä.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on yksi työllistymisen edellytys. Lisäksi työaika raksalla perinteinen maanantaista perjantaihin klo. 7-15.30 ja koska palkkahan varmasti näyttelee roolia, niin sen me maksamme osaamisesi mukaan noudattaen rakennusalan TES:iä. Ja matkakorvauksethan kuuluvat pakettiin mukaan!

Laita pian hakemusta tulemaan, sillä palkkaamme tekijän HETI sopivan löydyttyä.

Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta!  

  • HR-koordinaattori, Ira Martin – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri Mäkinen – 040 832 4363
  • HR-koordinaattori Sami Pasori – 040 667 9544

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: tampere, pirkanmaa, raksa, kaivinkoneen perämies, kaivinkone, rakennus, putkiasennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.