Purkutyöntekijöitä massiivipurkuun HELSINKI

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 30.10.2022

Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa? Nautitko, että pääset haastamaan itseäsi työssä? Hae meille! Etsimme nyt itsenäisellä työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja purkutyöntekijöitä massiivipurkuun Helsinkiin! Työtehtävinä ovat erilaiset purkutyöntekijän tehtävät, kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkoneenkuljettajan avustaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  

Olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, jolta löytyy itsenäinen ote työhön. Lisäksi olet mahdollisesti kerryttänyt jo kokemusta massiivipurusta tai muista rakennus- tai maarakennusalan työtehtävistä. Töitä tulet tekemään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne työntekoa kohtaan kantavat tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain töitä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa. Myös hyvä fyysinen kunto on edellytys, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat voivat sijaita etäällä julkisista liikenneyhteyksistä.

Tarjoamme sinulle:

Meidän kauttamme tulet saamaan monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Hyvällä asenteella varustetulle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikatualulla.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 1983 888 (arkisin 10-16)

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.