Purkutyöntekijöitä massiivipurkuun ESPOO

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 11.12.2022

Moikka! Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa? Nautitko itseäsi haastamisesta? Hae meille! Etsimme nyt itsenäisellä työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja purkutyöntekijöitä massiivipurkuun Espooseen! Työtehtävinä ovat erilaiset purkutyöntekijän tehtävät, kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkoneenkuljettajan avustaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  

Olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, jolta löytyy itsenäinen ote työhön. Lisäksi olet mahdollisesti kerryttänyt jo kokemusta massiivipurusta tai muista rakennus- tai maarakennusalan työtehtävistä. Töitä tulet tekemään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne työntekoa kohtaan kantavat tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain töitä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa. Myös hyvä fyysinen kunto on edellytys, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat voivat sijaita etäällä julkisista liikenneyhteyksistä. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:

Meidän kauttamme tulet saamaan monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Hyvällä asenteella varustetulle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikatualulla.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Espoo, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!