Purkutyöntekijä vahinkosaneerauskohteisiin

Kokoaikainen

Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 7.6.2024

Töitä tarjolla purkutyöntekijälle vahinkosaneerauskohteissa Pirkanmaan alueella!

Etsimme nyt jo aikaisempaa kokemusta vahinkosaneerauskohteista omaavaa purkutyöntekijää asiakasyrityksemme vaihtuviin työkohteisiin Tampereelle ja sen lähialueille. Työ tulee olemaan vesivahinkokohteiden purkua. 

Aikaisempi kokemus vesivahinkokohteissa työskentelystä toivottavaa, plussaa mikäli kokemusta löytyy laminaattiasennuksista sekä muista timpurin sisätöistä. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia (luokka B), sillä kohteisiin liikutaan asiakasyrityksemme pakettiautolla. Asbestipurkupätevyys sekä märkätilatyötaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Etsimämme purkutyöntekijä on reipas ja luotettava henkilö, joka nauttii fyysisen työn tuomasta haasteesta. Olethan lisäksi tunnollinen ja haluat sitoutua kyseiseen tehtävään pidemmäksikin aikaa. 

Työsuhde on vuokratyösuhde ja palkkaa maksamme rakennusalan TES mukaan aikaisempi kokemuksesi, sekä pätevyydet huomioiden 15-17€/h + lisät.

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja hyvällä tekijälle mahdollisuus pidempään keikkaan asiakkaamme kohteissa!

Kiinnostuitko? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään ja kerro meille aikaisemmasta kokemuksestasi alalta, niin olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katri / Workpower p. 040 832 4363.

Avainsanat: purku, purkutyöntekijä, vahinkosaneeraus, vesivahinko, Tampere, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 102827065

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus