Purkutyöntekijä vahinkosaneerauskohteisiin

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 21.8.2022

Keski-Suomen alueen purkutyöntekijät huomio! Haemme nyt purkutyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin asiakasyrityksillemme.

Työnkuva:

Purkutyöt sisältävät kevyempää ja raskaampaa purkua, jotka molemmat vaativat kuitenkin hyvää fysiikkaa ja tarkkaa työskentelyotetta. Palo- ja vahinkokohteissa voidaan esimerkiksi lamppuja, sähkölaitteita, johtoja, sisäpaneeleita, listoja, pattereita ja kattohuopia purkaa pois, jonka jälkeen materiaalit lajitellaan omiin kasoihinsa. Ehjät kalusteet ja materiaalit on otettava varovasti ja siististi irti, jotta ne voidaan huoneiston korjaamisen jälkeen laittaa takaisin paikoilleen. Palo- ja vahinkokohteissa on tärkeää myös tehdä tarkat suojaukset, jotta pölynhallinta on asianmukaista. 

Halutessasi tarjolla on myös muita purkutöitä. Sisäpurkutöiden lisäksi purkutöitä löytyy muun muassa tikun keruusta, jossa kaivinkoneen hajottaman betonin seasta kerätään erilleen muovit, puutikut ja muut materiaalit. 

Toivomme:

Toivomme, että olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta erilaisista purkutöistä sekä sinulla on hyvä fyysinen kunto. Työntekijänä olet ahkera, huolellinen ja oma-aloitteinen. Plussaa on, jos sinulta löytyy oma auto, sillä se helpottaa työmaille kulkemista. 

Edellytämme:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voi tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä

Tarjoamme:

Meidän kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja tarvittavat suojavarusteet. Palkkaa maksamme kokemuksesi mukaan rakennusalan työehtosopimusta hyödyntäen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7.00-15.30. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kestot vaihtelevat asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Koko työsuhteesi ajan sinua auttaa Jyväskylän raksatiimi, johon voit ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa työelämän asioissa. 

Hakemusta kannattaa laittaa pian tulemaan järjestelmämme kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi, millaista työkokemusta sinulta jo löytyy. Työn aloitus sopimuksen ja asiakkaidemme toiveiden mukaan. 

Lisätietoja:

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: avoimet työpaikat, purkutyö, rakennusala, purkutyöntekijä, Jyväskylä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.