Purkutyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 1.12.2021

Onko sinulla aiempaa kokemusta purkutöistä tai muista rakennusalan töistä? Oletko tiimityöskentelijä, jolla on oma-aloitteinen ote työhön? Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt purkutyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu avustavia purkutöitä, siivousta, purkujätteen lajittelua sekä muita työtehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on melko raskasta
  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta
  • tiimityöskentelytaitoja

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen purkutöissä avustamisesta tai rakennusalan työtehtävistä, sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Mitä me tarjoamme Sinulle?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään purkualan ammattilaisten kanssa. Tämä lisäksi WorkPower tarjoaa sinulle ammattitaitoisen ja mukavan HR-tiimin tuen. Saat myös koko työsuhteesi ajalle laadukkaat ja mukavat työvaatteet. Palkkauksessa otamme huomioon yksilöllisen osaamisesi. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita pikaisesti hakemusta tulemaan! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: purkutyöntekijä, purkutyö, sisäpurku, rakennusala, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.