Purkutyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.8.2022

Hauskaa hommaa tarjolla! Etsimme Tampereelle purkutyöntekijöitä

Työ sisältää kattavasti purkutyötä kevyemmästä purkamisesta raskaampaan, lisäksi työnkuvaan kuuluu purkujätteen roudaamista. Tulevissa purkukohteissa myös piikkaustaito on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tähän työhön perehdytetään. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, mutta työn vaatimuksena on sen sijaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Asenteella ja motivaatiolla pääsee jo pitkälle!

Lisätietoja:
Palkkaa maksamme osaamisesi ja Rakennusalan TES mukaan. Kerrothan meille hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy vastaavanlaista kokemusta jo aikaisemmin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja työaika tulee purkutöissä olemaan säännöllinen 7:00-15:30. Työsuhteeseen kuuluvat matkakorvaukset ja aloituspalkka lomarahoineen on minimissään 12,85 €/h

Aivan mahtavaa että luit tänne saakka!
Laitahan seuraavaksi hakemusta tulemaan tai soita suoraan HR-koordinaattori Sami, +358406679544

avainsanat: purkutyöntekijä, avoimet työpaikat, rakennusala, raksatyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.