Purkutyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.5.2022

Oletko aina haaveillut pääseväsi rehaamaan oikein luvan kanssa työmaalle?

Nyt on siihen oiva tilaisuus, nimittäin haemme asiakasyrityksellemme purkutyöntekijää Tampereen alueelle.  

Työ sisältää pääpiirteittäin hyvin monipuolisesti erilaisia purkutöitä aina pienemmistä kohteista suurempiin, lisäksi hommiin tietty kuuluu myös purkujätteen käsittelyä. Mukavaa tietty olisi, jos jonkun verran sujuu muutkin raksahommat. Aiemmat purkutyöt ja piikkaustaidon katsomme eduksi, mutta ei ole sekään välttämätöntä – ainoa välttämättömyys on oikea asenne (ja tietty voimassa oleva työturvallisuuskortti.)

Työaika raksalla on mukavasti arkisin klo 7-15.30 välillä, joten aikaa jää muullekin tekemiselle. Palkkaa maksamme rakennusalan TES:in mukaan osaamisesi huomioiden ja matkakorvaukset mukaan lukien.

Laita rohkeasti hakemusta tai soita ja varaa haastatteluaika! 

Puhelimeen vastaa HR -koordinaattori Katri Mäkinen, p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi.

avainsanat: purku, purkutyöntekijä, raksa, rakennusmies, rakennusapumies, rakennusala, työmaa, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.