fbpx

Purkutyöntekijä Syksy 2021

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 10.10.2021

Hei hei! Oletko kartuttanut kokemusta purkutöistä tai muista rakennusalan töistä? Oletko reilu tiimityöskentelijä, jolla on työhön tarttuva ja oma-aloitteinen asenne? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt asiakasyrityksellemme purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työ pitää sisällään avustavia purkutöitä, siivousta, purkujätteen lajittelua sekä muita työtehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • toivomme aikaisempaa kokemusta purkutöissä avustamisesta tai rakennusalalta
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on melko raskasta
  • toimeliasta ja reipasta työotetta
  • tiimityöskentelytaitoja
  • oman auton käyttömahdollisuus on eduksi

Mitä me tarjoamme Sinulle?
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään purkualan huippuammattilaisten kanssa! Saat tueksesi osaavan ja mukavan työtiimin asiakasyrityksen parissa. Tämä lisäksi me WorkPowerilla tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja aidosti välittävän HR-tiimimme tuen. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja mukavat työvaatteet. Palkkauksessa otamme huomioon yksilöllisen osaamisesi. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus heti! Työt voivat alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä!

Yhteystiedot:
Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: purkutyöntekijä, purkutyö, sisäpurku, rakennusala, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.