Purkutyöntekijä rakennusalalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 25.7.2024

Rakennusalan purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla kokemusta purkutöistä? Ovatko raskaat rakennustyöt sinun mieleen? Jos näin on, olet etsimämme tekijä! Meillä on nyt haussa ahkeria purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Tehtäviin kuuluvat sisäpurkutyöt käsin ja koneella, sekä muut tehtävät osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • valmiutta tehdä fyysistä työtä
  • tiimityöskentelytaitoja
  • oma-aloitteista työotetta
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Toivomme aiempaa kokemusta purkutöistä tai muista rakennusalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta. 

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia purkutehtäviä ja työkohteita. Pääset myös kasvattamaan ammattitaitoasi seuraavalle tasolle. Tämän lisäksi saat WorkPowerin välittävän HR-tiimin tuen sekä työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Palkkauksessa otamme huomioon yksilöllisen osaamisesi. 

Haluatko purkuhtöihin? Laita rohkeasti hakemus liikkeelle! Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteystiedot:
HR Trainee, Leena Silvenius
leena.silvenius@workpower.fi

Avainsanat: purkutyöntekijä, purkutyö, sisäpurku, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 109502153

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus