Purkutyöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

Haku päättyy 8.12.2022

Hauskaa hommaa tarjolla! Etsimme Tampereelle purkutyöntekijöitä

Työ sisältää kattavasti purkutyötä kevyemmästä purkamisesta raskaampaan, lisäksi työnkuvaan kuuluu purkujätteen roudaamista. Tulevissa purkukohteissa myös piikkaustaito on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tähän työhön perehdytetään. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, mutta työn vaatimuksena on sen sijaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi. Asenteella ja motivaatiolla pääsee jo pitkälle!

Lisätietoja:
Palkkaa maksamme osaamisesi ja Rakennusalan TES mukaan. Kerrothan meille hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy vastaavanlaista kokemusta jo aikaisemmin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on arkisin 7.00 – 15.30.

Aivan mahtavaa että luit tänne saakka!

Laitahan seuraavaksi hakemusta tulemaan tai soita suoraan:

HR-koordinaattori Katri, +358 40 8324363

HR-koordinaattori Mikko, +358 40 5723535

avainsanat: purkutyöntekijä, avoimet työpaikat, rakennusala, raksatyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!