Purkutyöntekijä

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 24.7.2024

Etsimme purkutyöntekijää Tampereelle

Työtehtäviin kuuluu purkutehtävien lisäksi työmaan avustavat tehtävät, kuten erilaiset kanto – ja raivausommat, sekä rakennusjätteen raivaaminen. Emme välttämättä vaadi aikaisempaa työkokemusta, sillä hyvällä asenteella ja rohkeudella pääset hyvin alkuun. Purkutyö on fyysistä puuhaa, joten hyvä kunto on eduksesi! 

Kohteen purkutöiden arvioitu aloitusajankohta on elokuussa 2024 – kohde on merkittävä, joten hyvälle tekijälle voi hommia olla pitkäksi aikaa. Palkan maksamme aina kokemuksesi mukaan rakennusalan TESiä noudattaen. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksesta ja osaamisestasi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edelytys. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Lisätietoja HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

WorkPower on toiminut yhdessä rakennusalan tekijöiden kanssa 20 vuotta. Tulet saamaan työsuhteesi tueksi osaavan raksatiimin ja laadukkaat työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

avainsanat: avoimet työpaikat, purkuri, purkutyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, Tampere

Ilmoitusnumero: 108474474

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus