Purkutyöntekijä massiivipurkuun syksy 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Syksy 2024 : Purkutyöntekijöitä massiivipurkuprojekteihin!

Miltä kuulostaa fyysinen ja monipuolinen työ? Meillä on nyt etsinnässä syksylle 2024 reippaalla ja säänkestävällä asenteella varustettuja purkutyöntekijöitä massiivipurkuun keikkatöihin pääkaupunkiseudulle! Työtehtäviin tulee kuulumaan purkujätteen lajittelua, letkutusta ja kaivinkoneenkuljettajan avustaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  

Toivomme sinulta oma-aloitteista otetta työhön ja halua oppia uusia taitoja. Aiempaa kokemusta massiivipurusta tai maanrakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itseäsi likoon työmaalla. Töitä tulet tekemään pääosin ulkona, joten säänkestävä asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain töitä tehdään myös iltavuorossa. Auton käyttömahdollisuus on plussaa mutta ei välttämätöntä työn kannalta.   

Työ edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Tässä on arvokas mahdollisuus päästä työskenetelmään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Maksamme infra-alan TES:in mukaisen palkan, joka on massiivipurkutyömaalla työskentelevillä yleensä 12,64-14,61€/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan elo- tai syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 107715924

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus