Purkutyöntekijä Massiivipurkuun Kesätyö 2023

Kokoaikainen

Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Kerava

Haku päättyy 29.5.2023

Kesätöihin purkutyömaalle! 

Kaipaatko kesätyössäsi toimintaa? Haemme kesän 2023 ajaksi toimeen tarttuvia ja motivoituneita purkutyöntekijöitä massiivipurkuun pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen asiakasyrityksillemme! 

Työtehtävinä ovat erilaiset käsimiehen työt, kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkonekuskin avustaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

Tässä työssä ennen kaikkea oma-aloitteinen ja reipas työote vievät pitkälle! Myös säänkestävä asenne on tärkeää, sillä työtä tehdään pääasiassa ulkona, mutta mikä parasta samalla pääsee nauttimaan kesäpäivistä! Aiempi kokemus massiivipurkutöistä on plussaa, mutta hommiin pääsee myös vasta-alkajana. Se mitä työ kuitenkin edellyttää on: 

  • Täysi-ikäisyys 
  • Suomen kielen taito
  • Työturvallisuuskortti
  • Valmius tehdä raskasta työtä, sillä työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin, mutta työaikojen suhteen toivomme joustavuutta, sillä työtä tehdään myös iltavuorossa. Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua tai Uuttamaata. Lisäksi työkohteet saattavat vaihdella, eivätkä aina sijaitse heti julkisten liikenneyhteyksien lähettyvillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan tai oppia siitä lisää! Tarjoamme kokemuksesi mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Joko innostuit ja haluat hommiin, jossa tehdään, eikä vain meinata? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisesi mukaan kevään ja kesän 2023 aikana. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:

Nina Dansk, HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi
Puh. 040 4828989 (arkisin 10-15)

Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus