Purkutyöntekijä Keski-Suomeen

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 21.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme purkutyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin erilaisille rakennustyömaille. Mitä enää odotat? Hae nyt!

Työmailla työskennellään yleensä 7.00 – 15.30 välillä, joten töiden jälkeen jää myös hyvin aikaa harrastuksiin ja muuhun vapaa-aikaan. Työtehtäviisi saattaa kuulua esim. rakenteiden purkua, piikkaamista, rakennusjätteen raivaamista ja lajittelua. 

Rakennusalan koulutus ja aikaisempi kokemus työmailta ovat välttämättömiä sekä hyvä fyysinen kunto, oma-aloitteisuus ja motivoitunut asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseen. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työkokemusta olet urasi varrella saanut. Tarvitset tässä työssä voimassa olevan työturvallisuuskortin. 

”Wörkkiläisenä” saat 

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia
  • olla oma itsesi

Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan tai ota yhteyttä!

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.