Purkutyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Äänekoski, Uurainen, Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.3.2023

Kesäksi töihin raksalle!

Etsimme kesäkaudeksi 2023 innokkaita ja oma-aloitteisia purkutyöntekijöitä vaihtuviin työkohteisiin! Työkohteina on pääasiassa erilaiset saneeraus- ja purkutyömaat. Työtehtävinä voi olla esimerkiksi käsinpurkua, piikkausta, jyrsintää, hiontaa sekä timanttiporauksia- ja sahauksia oman osaamisen mukaan. Työmaasta riippuen erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustyöt voivat kuulua myös päivääsi.

Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta työskentelyä kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus purkutöistä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmailla työskentelyyn. Sen pystyt suorittamaan helposti esimerkiksi etänä. Kerrothan meille hakemuksessasi osaamisestasi ja mielenkiinnostasi työtehtävää kohtaan.

Kesä 2023 meidän tiimissä mahdollistaa sinulle:

  • vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • laadukkaat työvaatteet
  • palkan oman osaamisesi mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen
  • arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
  • tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä hakemuksen muodossa tai kysy meiltä lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Reippailla ja motivoituneilla työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös kesän jälkeenkin!

Lisätietoja:

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: kesätyö, raksa, purku, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!