Purkutyöntekijä Espoo, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 28.2.2022

Kiinnostaisiko sinua kesätyö rakennustyömailla? Haemme nyt Espoossa toimiville asiakasyrityksillemme innokkaita ja motivoituneita purkutyöntekijöitä massiivipurkuun kesän ajaksi. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden avustavia purkutöitä. Työ sisältää myös letkutusta ja purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Katsomme aikaisemman kokemuksen massiivipurkutöistä eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus rakennusalaa ja sen tarjoamia työmahdollisuuksia kohtaan. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja työtä pelkäämätön asenne on tärkeää. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä sydämellisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä, mutta varmista kesätyöpaikkasi hakemalla paikkaa jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.