Purkutyöntekijä asbestipurkuun

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 23.7.2024

Etsimme kokeneita purkutyöntekijöitä vaihtuviin työkohteisiin!

Löytyykö sinulla kokemusta asbestipurusta? Löytyykö sinulla asbestilupaa? Jos vastaus on kyllä, jatka ihmeessä ilmoituksen lukemista! Meillä on nimittäin nyt haussa asbestiluvallisia purkutyöntekijöitä.

Työkohteina voi asbestipurkutyökohteiden lisäksi olla erilaiset saneeraus- ja kokonaispurkutyömaat. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi käsinpurkua, piikkausta, jyrsintää, hiontaa sekä timanttiporauksia- ja sahauksia oman osaamisen mukaan. Työmaasta riippuen erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustyöt voivat kuulua myös päivän askareisiin. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kestot riippuvat asiakkaidemme tarpeista. Edellytämme asbestitöihin voimassa olevaa asbestityöpurkulupaa.

Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta työskentelyä kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus purkutöistä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös valmiuden tehdä reissutyötä, sillä jotkin työkohteet voivat sijaita kauempanakin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmailla työskentelyyn. Kerrothan meille hakemuksessasi osaamisestasi ja mielenkiinnostasi työtehtävää kohtaan. 

Tarjoamme sinulle käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaa maksamme kokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimukseen pohjautuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä hakemuksen muodossa tai kysy meiltä lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Reippailla ja motivoituneilla työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksikin aikaa!

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Heidi Pulkkinen, HR-konsultti
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: purkutyöntekijä, purkutyö, raksa, Jyväskylä, Keski-Suomi

Ilmoitusnumero: 109324847

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus