Purku- /puhdistustyöntekijä teollisuuteen KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.5.2023

Haemme kesä-heinäkuun 2023 aikavälille innokkaita ja omatoimisia työntekijöitä työskentelemään tuulivoimalavaihteiden purku- ja komponenttien puhdistustehtävissä Jyväskylässä sijaitsevassa tehtaassa. Tehtävässä pääset osaksi kokenutta tiimiä, joka on erikoistunut tuulivoimateknologiaan.

Työpäiväsi

Työtehtäviisi kuuluu tuulivoimalavaihteiden purkaminen sekä komponenttien puhdistus ja pakkaaminen. Kaikki työstettävät osat ovat kookkaita ja painavia, joten nosturin käyttökokemus on suotavaa. Työpaikalla toimii myös yhteistyökumppanimme asentajia, jotka perehdyttävät sinut tehtävääsi.

Työ on pääsääntöisesti aamuvuorossa (klo 06.00–14.00), mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä myös iltavuorossa (klo 14.00–22.00) tarpeen mukaan. 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta kone- tai asennustaustaa, mutta tärkeintä on innostus teollisuuden työtehtäviin ja halu oppia uutta. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi konetekniikan opiskelijalle, jolla on jo perustiedot ja kokemusta teollisuuden työstä. Työturvallisuuskortti vaaditaan tehtävän hoitamiseen. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle hyvän kesätyön mielenkiintoisissa tehtävissä, missä pääset varmasti kartuttamaan kokemusta teollisuuden purku ja puhdistustehtävissä. 

WorkPowerin vuokratyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Kolmihenkisen HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Aidosti välittävän tiimimme tavoitat eri kanavissa sujuvasti ja vastaamme kysymyksiisi nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kanssa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja henkilöt palkataan heti sopivien löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa

Santeri Lahdelma, 

Santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus