Pumppuasentaja, ETH Group Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme ETH Group Oy:lle Turkuun pumppuasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

ETH Group Oy on vuonna 2003 perustettu teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen sekä luotettava kumppani.Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, joten teemme kaikkemme mahdollistaaksemme heille vakaan ja palkitsevan työuran. Takaamme tiimillemme turvallisen, kannustavan ja kehittävän työympäristön, jotta työntekijämme viihtyvät meillä pitkään.” Lisätietoja löydät yrityksen nettisivuilta.

Työnkuvaus:
Työssä toimit osana monipuolista kunnossapito/asennustiimiä. Työtehtävät ovat kohteesta riippuen monipuolisia laiteasennuksia ja huoltoja sekä yleistä kunnossapitoa. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta asentajan tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta. Toivomme sinulta lisäksi osaamista ja ymmärrystä teollisuuden pumpuista ja pumppaamoista sekä ymmärrystä koneiden ja laitteiden toimintaperiaatteista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään päivävuorossa 7-15:30 välisenä aikana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– Piirustusten lukutaitoa
– valmiutta liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:
– Ammattitaitoiset tiimikaverit
– Kattavan perehdytyksen
– Mahdollisuudet edetä työssäsi 

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan ETH Group Oy:n työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: pumppuasennus, teollisuus, asentaja, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.