Pulverimaalari

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Turenkiin pulverimaalaria maalaamoon.

Onko sinulla jo kokemusta maalauksesta ja etsit uutta paikkaa työskentelyyn? Tai oletko ollut muissa maalaustehtävissä ja nyt toivot vaihtelua tehtäviisi? 

Tehtävänkuvaus

Työ on metallisten pienien kappaleiden pulverimaalausta jauhemaalein linjastolla, jonkin verran automaatiota, vain vähän käsin maalausta. Työhön kuuluu tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, mm. tavaroiden ripustus ja vastaanotto.

Mitä toivomme sinulta?

Maalarilta toivomme ammattitaitoa maalauksesta joko aiemman työkokemuksen tai alalle soveltuvan koulutuksen kautta. Lisäksi toivomme hyvää asennetta työntekoon ja ahkeraa työotetta. 

Mitä työ tarjoaa?

Työssä pääset osaksi mukavaa porukkaa. Työt hoidetaan hyvin ja asiallisesti – mutta huumoria saa viljellä. Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakkaamme tahtotila on vakinaistaa työntekijä yrityksen omille kirjoille.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi siis pikaisesti www.workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä

Jonna Kanerva, HR-konsultti, jonna.kanerva@workpower.fi tai p. 045 139 7492

Avainsanat: pulverimaalaus, pulverimaalari, pulverimaalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely, Kanta-Häme, Turenki

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.