Pulverimaalari Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään pulverimaalaria.

Työnkuva

Työ on metallisten kappaleiden pulverimaalausta jauhemaalein. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta sinulla on hyvä olla valmius myös kaksivuorotyöhön. Työhön kuuluu aina tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, mm. suojaus, tavaroiden ripustus ja pakkaaminen.

Toivomme valittavalta henkilöltä

Onko sinulle jo kertynyt kokemusta pulverimaalauksesta teollisuuden parista? Onko sinulla esim. pintakäsittelijän koulutus tai oletko oppinut pulverimaalauksen salat työn kautta? Onko työkokemusta kertynyt sen verran, että työelämän perussäännöt on hallussa? Entä pysyykö maaliruisku vakaana kädessä kiireellisemmässäkin tilanteessa? Jos vastasit ainakin suurimpaan osaan kysymyksistä kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle

Työssä pääset mukaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki. Työt hoidetaan asianmukaisesti, mutta työpaikalla saa silti olla mukavaa. Käsiteltäviä kappaleita on monenmuotoisia ja monenkokoisia, joten pääset kehittämään osaamistasi pulverimaalaajana. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Lisätietoja

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: pulverimaalaus, pulverimaalari, pulverimaalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely

Ilmoitusnumero: 87862467

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus