Prosessityöntekijä Mikkeliin

Kokoaikainen

Mikkeli

Haku päättyy 22.10.2023

”Haluatko olla mukana vaikuttamassa ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden luomiseen? Etsimme nyt uutta prosessityöntekijää Mikkeliin kierrätysalalla toimivaan asiakasyritykseemme!”

Työnkuva lyhyesti: Työtehtäväsi prosessityöntekijänä pitävät sisällään pyöräkoneella ajoa, paperin, pahvin & muovin paalaustehtäviä, sekä mahdollisesti myös pieniä koneiden huolto- ja korjaustehtäviä. Työnkuva on pitkälti itsenäistä ja sisältää ulko- ja hallityöskentelyä. Kaikkiin työtehtäviin opastetaan ja annetaan kattava perehdytys. Liukuva työaikasi sijoittuu tässä tehtävässä kello 6.00-17.00 välille ja kokonaistyöaika on 30-37,5h/vk. Töiden aloitus sovitusti elo-syyskuun vaihteessa. 

Toivomme hakijalta: 

  • Reipasta & itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Aikaisempaa kokemusta teollisuudesta tai vahvaa kiinnostusta teollisuusalaa kohtaan
  • Kokemusta pyöräkoneella ajosta
  • Erilaisten koneiden & työkalujen käyttökokemus katsotaan eduksi tässä työtehtävässä

WorkPower on aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Hae pian oheisesta linkistä, jossa kerrot meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun vaihteessa ja paikat täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kilpailukykyinen palkkaus tes + hakijan aikaisempi kokemus huomioiden.

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-konsultti Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Ilmoitusnumero: 82486681

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus