Prosessinhoitaja Myllyn Paras Oy:lle, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 2.4.2023

Kuulostaisiko kesätyö myllyllä? Oletko kiinnostunut myllyn toiminnasta ja monipuolisista elintarviketuotannon tehtävistä? Oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja nautit itsenäisistä työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle motivoitunutta ja oma-aloitteista prosessinhoitajaa kesätöihin Hyvinkäälle

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa, sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä Myllyn Paras Oy työllistää yli sata henkilöä.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät myllyn jauhatus-, erottelu- ja kuorintaprosessien valvontaa valvomossa sekä kierroksilla tehtaassa. Seuraat tarkasti tuotantolaitteiden toimintaa ja reagoit erilaisiin tilanteisiin nopeasti sekä sisukkaalla asenteella. Opit ennakoimaan tuotannon eri vaiheita ja hahmotat syy- ja seuraussuhteita, jotka auttavat sinua toimimaan työssäsi entistä tehokkaammin. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat tuotantoprosessien ohjaamisen lisäksi laadunvalvonta ja näytteidenotto käsiteltäville raaka-aineille, raportointi toiminnanohjausjärjestelmään sekä tiivis yhteistyö muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Työskentelet osastosta riippuen joko keskeytyvässä tai keskeytymättömässä 3-vuorotyössä.

Arvostamme

  • Kokemusta prosessiteollisuudesta
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä positiivista ”kädet jauhoihin” -asennetta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Teknistä ymmärrystä ja mielenkiintoa pieniin mekaanisiin korjauksiin
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Myllyn Paras Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa elintarviketeollisuuden työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi, sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde on määräaikainen WorkPowerin kautta.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Asiasanat: prosessinhoitaja, prosessinohjaaja, tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!