Projektityöntekijä, Dieta Oy

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.7.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme Dieta Oy:lle vanhempainvapaan sijaisuuteen Projektityöntekijää asiakkuuksien hankkeiden käsittelyn tehtäviin. Mikäli olet toimeen tarttuva ja itsenäinen persoona, ja omaat hieman aiempaa kokemusta projektiliiketoiminnasta ja ostotoiminnasta, tämä voi olla tilaisuus juuri sinulle! Lue tehtävästä lisää alta, ja mikäli kuvaus herättää mielenkiintosi, jätä hakemuksesi meille hakemuslinkin kautta.

Tässä roolissa keskeisimmät vastuualueesi keskittyvät nimettyjen asiakkuuksien hankkeiden käsittelyyn ja siihen liittyviin työtehtäviin. Vastaat tarjousten viemisestä myyntitilauksiksi, niihin liittyvistä projektiostoista, toimituskoordinoinnista asennuspalveluiden kanssa sekä laskutuksesta. Hankekäsittelyn ohella osallistut joustavasti muihin asiakaspalvelun tehtäviin.

Työtehtävät:

 • Projektin operatiivisen vastuun haltuunotto ja projektin siirtäminen järjestelmään
 • Ostotilauksien tekeminen ja muut projektiin liittyvät hankinnat
 • Saapuneiden tilausten toimittamisesta projektiin paikan päälle vastaaminen
 • Laskutuksesta vastaaminen
 • Projektin yleisen edistymisen valvominen ja sidosryhmäkommunikaatiosta vastaaminen

Edellytämme:

 • Aiempaa kokemusta vastaavista projektityön tehtävistä
 • Toiminnanohjausjärjestelmien käytön ja periaatteiden tuntemusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi tehtävän kannalta soveltuvan koulutustaustan, esimerkiksi eri tekniikan aloilta.

Odotamme:

 • Kokonaisuuksien hallintakykyä ja systemaattista otetta työskentelyyn
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista lähestymistapaa annettuihin tehtäviin
 • Luovaa ongelmanratkaisukykyä

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Niin pian kuin mahdollista
 • Sijainti: Helsinki + mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
 • Palkkaus: Noin 3000 €/kk. Tässä tehtävässä palkkaus määräytyy tehtävään valittavan henkilön kokemus- ja koulutustaustan mukaisesti. Keskustelemme palkkauksesta henkilökohtaisesti potentiaalisten, rekrytointiprosessissa etenevien henkilöiden kanssa.

Tehtävä on noin 12 kuukauden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Asiakasyrityksemme Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 33,5 miljoonaa. Heidän tärkein tavoitteensa on auttaa asiakkaitamme menestymään. Dieta Oy toteuttaa ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin 30 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla Dieta Oy tekee asiakkaidensa onnistumisista toistuvia. Pääset lukemaan asiakasyrityksestämme ja heidän toiminnastaan lisää täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 107698920

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus