Projektipäällikkö Viafin Uusimaa Piping Oy:lle

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.7.2024

Etsimme nyt kokenutta projektipäällikköä asiakkaallemme Viafin Uusimaa Piping Oy:lle Vantaan Kaivokselaan. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Viafinille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Viafin Uusimaa Piping Oy on yksi Etelä-Suomen johtavista teollisuusputkistojen asennustöiden erikoisosaajista, jolla on vahvaa osaamista prosessiteollisuuden putkistojen projekteista ja laiteasennuksista. Viafin Uusimaa Piping on osa Viafin Service -konsernia, jossa työskentelee noin 500 työntekijää ympäri Suomen.

Viafin Uusimaa Piping Oy toimii Uudenmaan ympäristössä tarjoten vaativimpia putkistoalan projekti- ja korjaustöitä eri energia- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Yrityksen asiakkaat odottavat Viafinilta erinomaista laatua ja toimitusvarmuutta.

Viafiniin voit tutustua lisää TÄSTÄ.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat ja huolehdit projektien toimituksesta kokonaisvaltaisesti toimien työmaapäällikön ja työnjohtajien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien resursointi, johtaminen ja aikataulutus, sekä talouden ja aikataulun seuranta. Tuet työmaan johtoa projektin menestyksekkääseen hoitoon liittyvissä tehtävissä, ja pidät huolen siitä, että tiimilläsi on onnistumisen edellytykset projektissa. Vastaat lisäksi työn turvallisesta toteutuksesta parhaimpia työturvallisuuskäytäntöjä hyödyntäen, sekä johdat projekteihin liittyvistä hankinnoista kuten materiaalihankinnoista ja alihankinnoista. Pääset osallistumaan myös myyntityöhön ja tarjousten laskentaan, jolloin voit vaikuttaa projektin onnistumiseen alkaen myynnistä ja päättyen menestyksekkääseen luovuttamiseen tyytyväiselle asiakkaalle

Toivomme, että sinulla on jo laajaa kokemusta projektien johtamisesta putkistourakoinnin alalla, sinulla on kokemusta työnjohtotehtävistä ja työmaan johtamisesta teollisuuden rakentamisesta, sinulta löytyy myyntihenkisyyttä ja nautit työskentelystä niin alan parhaiden hitsaajien kanssa, kuin työmaan toimihenkilöiden ja asiakkaan kanssa. Tässä pestissä pääset ottamaan roolia yrityksen projektien onnistumisessa ja pääset toteuttamaan energia-alan mielenkiintoisimpia projekteja.

Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa, mutta työ vaatii myös työmailla käyntiä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä. Työpäivät ovat kaikki erilaisia, mutta pääasiassa ne koostuvat työmailla käynneistä, ja toimistolla tehtävästä työstä, jota voi välillä tehdä kotoakin käsin työtilanteen niin salliessa. 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten diplomi-insinööri tai insinööri (esim. kone- tai metallitekniikan alalta)
  • Aiempaa kokemusta vastaavista projektinjohtotehtävistä teollisuuden energia-alalta (esimerkiksi projektipäällikkö tai projekti-insinööri). Voit myös siirtyä putkistourakoinnin maailmaan tilaajan organisaatiosta.
  • Kokemusta teollisuuden työmailta energia-alan asennuksista
  • Olet toiminut asentajien esimiehenä, kokemus toimihenkilöiden esimiehenä toimimisesta on etu, sekä tuntemus alan työehtosopimuksesta.
  • Osaamista ja kokemusta putkistojen valmistuksesta ja asennuksesta, sekä tuntemusta painelaitedirektiivistä ja putkistojen hitsaamisesta.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä halua toimia osana tiimiä – työntekijäsi ovat toimialan parhaita ja haluat heidän onnistuvan työssään
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pedantti luonne
  • Kommunikoit hyvin suomen ja englannin kielellä, pidät myyntityöstä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Viafin Uusimaa Piping Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi vastuullisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen. Pääset osaksi mukavaa ja reilua työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja kannustetaan toisia. Henkilöstöetuina käytössäsi on vuosibonus- ja tulospalkkiojärjestelmä, erilaiset koulutukset, hyvä työterveyshuolto sekä liikuntaetu. Palkasta neuvotellaan henkilökohtaisesti kiinnostuneiden kanssa. Tehtävässä työllistyt Viafinille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-koordinaattori Katja Korhonen: 040 721 7223 tai katja.korhonen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Ilmoitusnumero: 107607854

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus