Projektipäällikkö sähköurakoinnin pariin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 13.12.2021

Kiinnostaako sinua älykäs rakentaminen ja laadukkaat kohteet?

Etsimme asiakkaallemme Moisiolinna Groupille PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle vaativiin sähkötyö- ja kiinteistöautomaatiokohteisiin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden ja vaativien omakotitalokohteiden ja loma-asuntojen kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. He toteuttavat kohteen sähkösuunnittelun ja sähköurakoinnin sekä taloautomaatio-ohjelmoinnin ja -asennuksen yli sadan kohteen kokemuksella. Moisiolinna Group toimii asiantuntevana partnerina arkkitehtitoimistoille, talotehtaille ja rakennuttajille. Heidän toimintansa kulmakivinä ovat korkea laatu ja asiakastyytyväisyys.

Työtehtäviäsi ovat:

Työssäsi toimit tulosvastuullisena projektipäällikkönä / työnjohtajana sekä tiiminvetäjänä. Työskentelet päivittäin monipuolisten sähköasennuksien parissa vastaten siitä, että projektit kulkevat aikataulussa laatustandardit täyttäen ja taloudellisesti kannattavasti. Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat myös aktiivinen asiakassuhteiden hoitaminen sekä lisätöiden ja projektien laskuttaminen. Tulet johtamaan kasvavaa pääkaupunkiseudun asennustiimiä, joka tällä hetkellä koostuu vajaasta kymmenestä sähköalan ammattilaisesta. Työtehtävissäsi pääset mukaan kehittämään yrityksen toimintaa ja toimintatapoja.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Noin 1–4 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköasentaja tai sähköinsinööri
  • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja tuloksellisesta tiimityöskentelystä
  • Ymmärrystä pientalokohteiden kokonaisvaltaisesta talotekniikasta sekä automaatiojärjestelmistä
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • Taitoa toimia asiakkaiden kanssa ja kohdata heidät ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti
  • Itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta sekä tarkkuutta
  • Näppäryyttä järjestelmien käyttöön – Beckhoff PLC -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Motivoivan työympäristön innovatiivisessa kasvuyrityksessä, jossa pääset myös mukaan kehittämään alaa ja yritystä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä. Saat itsenäisen ja merkityksellisen työn sekä vastuullesi mielenkiintoiset työmaat ja projektit. Työstäsi maksetaan myös kilpailukykyinen korvaus. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Moisiolinna Groupiin pääset tutustumaan tarkemmin heidän nettisivuiltaan.

”Työkulttuurimme perustana on tasa-arvoinen, rento ja reilu meininki sekä joustavuus.”

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, HR-koordinaattori Elina Hynninen vastaa mielellään kysymyksiisi: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.