Projekti-insinööri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.7.2024

Etsimme asiakasyrityksellemme projekti-insinööriä/osaston vetäjää työskentelemään maalämpötoteutuksien projektilaskennan pariin. Kohteina tulevat olemaan pääsääntöisesti isommat kokonaisuudet, kuten rivi – ja kerrostalot, mutta toimenkuvaan kuuluu myös pienempien kokonaisuuksien urakointi. 

Asiakasyrityksemme on LVI-alan monipuolinen ammattilainen – yritys on toiminut alalla liki 60 vuoden ajan asentaen asiakkaille eri lämmitysmuotoja. Asiakkaamme tarjoaa palveluita aina pienemmistä kohteista suurempiin urakoihin. Toiminnan kulmakiviä ovat pitkä kokemus alalta, ammattitaito ja asiakaslähtöinen palvelu. 

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ja LVI-alan tuntemusta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, kuten esimerkiksi talotekniikan insinöörin (AMK) tutkintoa. LVI-alan tuntemuksen lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta tiimin vetämisestä, sekä projektilaskennasta. Työssä menestymiseen vaaditaan hyviä esihenkilö – ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan esihenkilönä n. 5 hengen tiimille. Lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. 

Tarjolla on monipuolinen ja innostava työnkuva, lisäksi tueksesi saat kannustavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tehtävä on vakituinen ja töiden aloitus tapahtuu elo-syyskuussa sopimuksen mukaan. Palkkaus kokemuksesi mukaan 4500 – 5500 €/kk + asiakasyrityksemme bonusjärjestelmän mukainen palkkio. 

Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 0451233714 / matti.helin@workpower.fi 

WorkPower on yli 20 vuotta toiminut luotettava, kotimainen henkilöstövuokrausalan yritys. Tampereen toimistollamme sinua palvelee lämminhenkinen HR-tiimi. 

avainsanat: LVI-ala, talotekniikka, maalämpö, projektilaskenta, projekti-insinööri 

Ilmoitusnumero: 108785253

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus