Projekti-insinööri, Hensto Oy

Kokoaikainen

Ulvila

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme henkilöä projektiosaamiseen ja urakkalaskennan tehtäviin Ulvilaan. HENSTO Oy tarjoaa rakennusurakointipalveluita korjaus- ja uudisrakentamisessa. Lisätietoja löydät asiakkaamme nettisivuilta!

Työnkuva:
Projektihenkilönä työskentelet yhdessä työnjohdon kanssa ja vastaat projektin urakkalaskennasta, tarjouspyynnöistä ja hankkeen hoitamisesta tarvittaessa myös työmaalla. Toivomme hakijalta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta. Kokemus urakkalaskennasta, projektin hoitamisesta ja J-Cad ohjelmiston hallinnasta katsotaan eduksesi!

Lisäksi toivomme:
Joustavuutta
Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
Reipasta ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:
Etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työssä saat monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen. Pääset myös työskentelemään osana reilua ja hyvähenkistä porukkaa! Työssäsi saat myös kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan tiloissa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Myyntikoordinaattori
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: rakennus, rakennusurakointi, projektinhoitaja, laskija, rakennustyömaa, työmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.