Plasmaleikkaaja

Kokoaikainen

Ähtäri

Haku päättyy 30.1.2022

Etsimme osaavaa ja ammattitaitoista plasmaleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työn kuvaus:

Tulet tekemään plasmaleikkausta yrityksessä, joka valmistaa omia tuotteitaan. Työssä käytät ja ohjelmoit plasmaleikkuria, kappaleet valmistetaan kuvien mukaisesti ja leikattu levytavara kuljetetaan eteenpäin hallinostureilla tai muilla apuvälineillä.  Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme sinulta:

Hakemallamme henkilöllä on jo aikaisempaa kokemusta metallialalta ja plasmaleikkauksesta. Arvostamme alan koulutustaustaa, mutta kuulemme myös mielellämme, millaisia työtehtäviä olet metallialalla päässyt tekemään. Toivomme, että sinulla on reipas ja työhön tarttuva asenne, teet mielelläsi yhteistyötä ja haluat tehdä omaa työtäsi tavoitteellisesti. 

Tarjoamme sinulle:

Pitkäaikaisen työn menestyneessä suomalaisessa konepajayrityksessä. Tukenasi työssä toimii kannustava työyhteisö, jossa saat kehittyä niin plasmaleikkaajana kuin metallialan ammattilaisena. Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. 

Hakuprosessi:

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

Asiasanat: plasmaleikkaaja, metalliala, konepaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.