Pintakäsittelijä

Kokoaikainen

Pöytyä

Haku päättyy 5.2.2023

Haemme asiakkaallemme Kyröön pintakäsittelijää.

Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Työtehtävät sisältävät muun muassa raepuhallusta ja työssäni pääset esimerkiksi puhaltamaan sylintereitä, heftailemaan putkia, pesemään osia, hiomaan jne. Työnkuva on siis monipuolinen ja muodostuu myös oman osaamisesi pohjalta!

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja eduksi katsomme työhön soveltuvan koulutuksen. Etsimällämme henkilöllä on kyky työskennellä itsenäisesti perehdytyksen jälkeen. Toivomme hakijalta positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kehittyä ja oppia uutta.

Kuvienlukutaito, mittalaitteiden osaaminen ja voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit lasketaan eduksesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta valmiutta 2-vuorotyöhön. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit ympärillesi. Asiakasyrityksessämme on avoin ja välittävä ilmapiiri. 

Kiinnostuitko? 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen eve.uusisalo@workpower.fi. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona.

Yhteystiedot:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: pintakäsittelijä, raepuhaltaja, 2-vuorotyö, Kyrö, Pöytyä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!