Pintakäsittelijä

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo

Haku päättyy 9.10.2022

Kiinnostaako monipuoliset pintakäsittelyn tehtävät? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki sekä mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta pintakäsittelijää metalliteollisuuteen Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka tunnetaan nykyaikaisista tuotteistaan sekä laadukkaasta palvelusta. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 60 hitsauksen, kokoonpanon sekä pintakäsittelyn ammattilaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisia jätepuristinten ja -paalainten osien pintakäsittelyn työtehtäviä, kuten märkämaalausta korkeapaineruiskuilla sekä raepuhallusta. Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- sekä iltavuorossa; aamuvuorot ovat klo 6.00-14.00 ja iltavuorot ovat klo 14.00-22.00. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES. Trukinajotaito sekä kokemus teollisuuden siltanosturien käytöstä katsotaan eduksesi.

Arvostamme

  • Kokemusta pintakäsittelystä
  • Motivaatiota oppia uutta ja kehittyä työssäsi
  • Ahkeraa ja reipasta työasennetta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa pintakäsittelijän työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.