Pintakäsittelijä

Kokoaikainen

Imatra, Lappeenranta

Haku päättyy 19.12.2021

Etsitkö mielenkiintoista pintakäsittelijän työtä metalliteollisuuden parista? Haluatko osaksi mukavaa työporukkaa?

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää Joutsenoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät metallisten tilaustuotteiden pintakäsittelyssä sinkopuhalluksen sekä hiekkapuhalluksen menetelmillä. Työssäsi ripustat ja kiinnität kappaleita linjastolle käsittelyä varten käyttäen tarpeen mukaan nosturia sekä trukkia. Kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi huolella. Eduksi katsotaan oma-aloitteinen asenne sekä työturvallinen ote tehtäviin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa klo 14-22. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia työtehtävät 
  • Kokemusta pintakäsittelystä kuten hiekka- tai sinkopuhalluksesta
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Osaamista trukin tai nosturin käytöstä
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa pintakäsittelijän työtehtävissä. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: pintakäsittelijä, pintakäsittely, hiekkapuhallus, hiekkapuhaltaja, sinkopuhallus, sinkopuhaltaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.