PIKAHAKU Rakennustyöntekijä Turku

Kokoaikainen

Turku, Uusikaupunki, Paimio

Haku päättyy 7.6.2023

Osaavia rakennustyöntekijöitä Turkuun!

Haemme nyt asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä Turkuun! 

Työtehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu etenkin kotelointi kipsilevyistä pintavetoihin ja esimerkiksi haalausta, pieniä valuja, alamiehen töitä ja yleisiä rakennustehtäviä asiakkaan tarpeen mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Haemme tekijää, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta alalta. Eniten kuitenkin arvostamme tekevää ja hyvää asennetta erilaisiin työtehtäviin. Myös itsenäinen työote sekä tiimityötaidot auttavat menestymään tässä työssä. Se mitä kuitenkin edellytämme tekijältä ovat:

  • täysi-ikäisyys
  • suomen kielen taito
  • työturvallisuuskortti
  • hyvä fyysinen kunto ja valmius tehdä raskasta työtä

Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuoliset rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen mukaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen. Lisäksi tarjoamme mukavat työvaatteet, jossa työt sujuvat. Lisäksi välittävä HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan!

Hakuprosessi: 

Näetkö itsesi jo hommissa? Kerro meille mistä rakennusalan tehtävistä sinulla on kokemusta. Voit myös mainita, mitkä rakennusalan tehtävät sinua kiinnostaisivat. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, raksa, rakennusmies, rakennusnainen, Turku

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus