PIKAHAKU Putkiasentaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.10.2022

PIKAHAKU! Putkiasentaja teollisuuskohteeseen Tampereelle!

Asiakkaamme etsii kokenutta putkiasentajaa teollisuuskohteeseen Tampereen keskustan tuntumaan. Odotamme hakijalta alan koulutusta sekä jo useamman vuoden työkokemusta, sillä työn luonteesta johtuen tulee sinun pystyä työskentelemään tarpeen tullen myös itsenäisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on arkisin 7.00–15.30 ja maksamme palkkaa alan työehtosopimuksen mukaan. Voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on löydyttävä taskusta ennen töiden aloitusta.  

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja kerro aiemmasta kokemuksestasi!

Yhteydenottoasi odottaen HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Työsuhteesi ajalle saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet ja Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, hitsaus, tampere, pirkanmaa, hitsaustaitoinen, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.