PIKAHAKU Maalari

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 8.6.2023

Kokeneita maalareita pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla kokemusta maalarin tehtävistä? Jos löytyy, jatka ihmessä ilmoituksen lukemista! Haemme tällä hetkellä ammattitaitoisia maalareita asiakasyrityksillemme ympäri pääkaupunkiseutua! 

Työn edellytykset:

Edellytämme hakijoilta usean vuoden kokemusta maalauksista. Lisäksi toivomme oma-aloitteista ja jämäkkää asennetta työntekoon. Huolellinen ja tarkka työnjälki on erittäin tärkeää kyseisessä tehtävässä. Tehtävät edellyttävät monipuolisia käytännön taitoja ja käsityötaitoja. Maalarin on tunnettava sisä- ja ulkopintojen käsittelytekniikat sekä niissä käytettävät paikkaus-, pohjustus-, maalaus- ja lakkaustarvikkeet. Toivomme myös sinulta osaamista pensselillä, telalla ja ruiskulla maalaamisesta. Tämän lisäksi edellytämme sujuvaa suullista suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.  

Tarjoamme sinulle:

Pääset meidän kautta työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen ja osaamisesi mukaan. Osaavalla ja motivoituneella tekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäänkin työskentelyyn asiakasyrityksessämme! Saat meiltä myös kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamistasi ja työkokemustasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien maalareiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maalari, maalaus, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus