Pikahaku: aloitteleva purkutyöntekijä

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 31.5.2024

PIKAHAKU

Oletko jo hieman aikaisempaa kokemusta kerryttänyt purkaja?

Etsimme nyt aloittelevia purkajia asiakasyrityksillemme. Aikaisempi kokemus purkutöistä ja/tai asbestipurusta on eduksi. Asbestipurkutöissä edellytämme voimassa olevia purkulupia ja lääkärintarkastusta. Asiakkaamme arvostavat huolellista ja reipasta työskentely otetta. 

Palkkauksessa noudatamme talonrakennusalan työehtosopimusta. Palkka aloittelevalla purkajalla on 11,94-13,45€/h sekä päälle työehtosopimuksen mukaiset lisät ja aiempi työkokemuksesi huomioiden. Työskentely edellyttää voimassa olevaa, työturvallisuuskeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia.

Mikäli työkuviot ovat yhä avoinna, niin jätä meille pikainen hakemus jo tänään, sillä työt voivat alkaa pikaisella aikataululla. Koko työsuhteesi ajan saat energisen ja välittävän HR-tiimimme tuen sekä tarvittavat työvarusteet.

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

avainsanat: Jyväskylä, Keski-Suomi, asbestipurku, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä

Ilmoitusnumero: 102868220

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus