PIKA 3D-taitoinen kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 25.7.2024

Pikahaku 3D-taitoisen kaivinkoneenkuljettajan töihin pääkaupunkiseudulle! 

Meillä on nyt nopealla aikataululla haussa pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa, jolla löytyy vankkaa kokemusta 3D-koneohjausjärjestelmistä, sekä ajotaitoa vähintään 20 000 kg pyöräalusteisista kaivinkoneista.   

Työtehtävät:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan kaivinkoneenkuljettajan monipuoliset tehtävät, kuten kaivuuta, pohjatöitä ja maan muotoiluaTyökohteet ovat niin rakennuksen, maanrakennuksen kuin ympäristörakentamisen puolelta.

Edellytämme hakijoilta:

  • Kokemusta 3D-koneohjausjärjestelmistä ja pyöräalusteisista kaivinkoneista
  • Vahvaa osaamista kaivuusta, pohjatöistä ja maan muotoilusta
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on arvokas mahdollisuus päästä tekemään monipuolista työtä maanrakennuksen parissa. Saat infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi HR-tiimimme on tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi: 

Koetko olevasi etsimämme kaivinkoneenkuljettaja? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti minkälaisia kaivinkoneita olet ajanut ja minkälaisia töitä olet tehnyt. Työt alkavat nopealla aikataululla tilanteesi ja sopimuksen mukaan!


Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennus, Vantaa, pääkaupunkiseutu, rakennusala, Uusimaa, 3D-koneohjausjärjestelmä 

Ilmoitusnumero: 109362144

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus